Futtassa a G Suite szoftvert az Ügyfélpanelen, és jelentkezzen be az adminisztrátor fiókba


A regisztráció befejezése és a fizetés után megkezdheti a G Suite szolgáltatás használatát. A szolgáltatás megvásárlásával megkapja az első licenszet a felhasználói fiókhoz és a G Suite rendszergazdai hozzáféréshez. A fiók aktiválása, a domain hozzárendelése és annak konfigurációja után folytathatja a vásárlást, és további licenszeket rendelhet az új felhasználókhoz.

Az első konfigurációs folyamat egyszerűsödik, ha a domain már regisztrálva van az ionos.hu-ban. A konfiguráció nagy része automatikusan megtörténik. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan néz ki a szolgáltatáskonfiguráció az ionos.hu Ügyfélpanel oldalán.

Az első lépések az ionos.hu ügyfélpanelbe való bejelentkezés után

 1. A szolgáltatás regisztrációjának befejezése és a fizetés után jelentkezzen be az ionos.hu Ügyfélpanelbe.
 2. A képernyő bal oldalán válassza a Google Szolgáltatások lehetőséget.
 3. A Google eszközökkel való munka megkezdésének első lépése a saját domain beállítása, a rendelkezésre álló lehetőségek egyikének használatával:
  • válassza ki az ionos.hu-ban regisztrált domaint: a fiókjában elérhető domainek listája az alábbiakban látható. Csak a regisztrált vagy az új ionos.hu panelen átvitt domainek láthatók a listában,
  • új domain használata: válassza ezt a beállítást, ha bármilyen más domaint szeretne használni, olyat például, amit egy másik szolgáltatónál regisztrált, és még nincs hozzárendelve az ionos.hu fiókjához.
  • Domain átvitele a Google-től: Válassza ezt a lehetőséget, ha közvetlenül a Google-nél regisztrált domainnel (például egy másik üzleti fiók és a Google ajánlatából származó szolgáltatások részeként) rendelkezik. Az átadás során adja meg a domainhez tartozó Google hitelesítő tokent.
 4. A Bejelentkezés mezőbe írja be a rendszergazdai bejelentkezést és az első fiók nevét a G Suite szolgáltatásban. Javasoljuk, hogy írja ide az első e-mail postafiókhoz használt nevet, például janos.
 5. A Mentés gombra kattintva erősítse meg a beállításokat.

Létrehozta az első felhasználó fiókját, és megadta, hogy melyik tartományban lesz aktív a G Suite-fiók. Az új nézetben kap információkat a további konfigurációs lépésekről. Ezek a domain ellenőrzése és az első bejelentkezés a rendszergazdai fiókba.

 • Ha úgy döntött, hogy az ionos.hu-ban regisztrált domain (tartományok listája) kiválasztása opciót választotta, akkor a tartomány ellenőrzése (TXT rekord hozzáadása) automatikusan megtörténik.
 • Ha az új domain használata opciót választotta: manuálisan hajtsa végre a domain-ellenőrzési folyamatot (TXT-rekord hozzáadása) és az MX-konfigurációt.

Ha továbbra is megjelenik az az üzenet, hogy a Google Szolgáltatások szakaszba való belépés után ellenőriznie kell domainjét TXT-rekorddal – legyen türlemmel Erre a folyamatra nincs befolyásunk, és teljes mértékben a Google-tól függ. A nézet frissítéséhez kattintson az Állapot ellenőrzése gombra. Így ellenőrizheti, hogy megváltozott-e az ellenőrzés állapota.

Első bejelentkezés a GSuite panelbe – ideiglenes jelszó

A G Suite panelen való belépés lehetővé teszi az első felhasználói / rendszergazdai fiók aktiválását, a szabályok elfogadását, a fiókkezelő panelhez való hozzáférés engedélyezését és a további konfigurációs folyamatok elindítását.

 1. A Rendszer információ mező Google Szolgáltatások szakaszában kattintson a Műveletek gombra, és válassza az Ideiglenes jelszó megjelenítése lehetőséget.
 2. Másolja a jelszót, pl. válassza ki, majd kattintson a CTRL + C gombra, vagy kattintson a jobb gombbal és a Másolás gombra.
 3. Ismételje meg a műveletet a Műveletek -> Bejelentkezés gombra kattintva.
 4. Jelentkezzen be a G Suite-fiókjába úgy, hogy megadja a címet, a fiók nevét a tartományban, amelyet a panelen a szolgáltatás elindításakor hoztak létre. Például ha az előző konfigurációban az alábbi bejelentkezési nevet hozta létre: kovacs.janos, és a sajatceg.hu tartományt választotta, írja be hogy kovacs.janos@sajatceg.hu és a korábban kimásolt jelszót.
 5. Az első bejelentkezés el kell fogadnia a használati feltételeket.
 6. A következő lépésben a rendszer egy új jelszó megadását kéri a szolgáltatás és az adminisztrátor panel eléréséhez. Ne feledje, hogy az itt beállított jelszó csak a fiókhoz való hozzáférésre vonatkozik, és nem az ionos.hu ügyfélpanelre
 7. Mentse el a változtatásokat, olvassa el és fogadja el az ionos.hu partnerkapcsolat feltételeit
 8. Üdvözöljük a G Suite adminisztrációs konzolján.
A fenti lépések elvégzése után az Öné lesznek az alábbiak: regisztrált szolgáltatás (első felhasználói és adminisztrátori licensz), hozzáadott és ellenőrzött domain, aktivált felhasználói / rendszergazdai fiók.
Ebben a szakaszban két lehetőség van: befejezheti a domain konfigurációját, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szolgáltatás munkaeszközként szolgál, de nem engedélyezi az e-mailek küldését egy adott ügyféltartományban. Megismerheti az MX rekordok és levelek konfigurálását is, hogy teljes mértékben konfigurálhassa domainjét, és aktiválja az e-maileket a Google-ban.

Gmail az Ön cégének domainjével? Már ez is lehetséges!

A G Suite többek között a Gmail, amelyet használhat vállalkozási domainjével. Ezenkívül egy praktikus Google-alkalmazáscsomagot is kap.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfél panel
Települések
Domains
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL bizonylat
Website Builder
eCommerce
G Suite
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy