Az FTP kliens beállítása


Az FTP jelentése fájl átviteli protokol (File Transfer Protocol). Ha DFTP csatlakozást használ, az azt jelenti, hogy a fájlok felöltésének módszerét használja: letöltés, feltöltés a szerverre, és már a szerveren lévő fájlok kezelése. FTP csatlakozáshoz használhat FTP klienst, egy a ionos.hu felhasználói felületen elérhető programot, bármely FTP alkalmazást amely a számítógépére vagy a mobiltelefonjára van telepítve, vagy a Windows fájlkezelőt.

Ha van egy szervere, fájlokat helyezhet el rajta FTP csatlakozás használatával. Ehhez szüksége lesz az FTP hozzáférési adataihoz. A következők használatával hozhat létre FTP hozzáférést:

  • WebFTP-t vagy egy olyan programot használva, amellyel FTP csatlakozást hozhat létre, amely elérhető a felhasználói felületen: or a program for servicing an FTP server available in the Control Panel.
  • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a fő fiókba való belépéssel felhasználónév és jelszó megadásával: FTP connections in the FTP client by logging in with the main account name and password.
  • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a további felhasználó nevével és jelszavával történő belépéssel: FTP connections in the FTP client by logging in with the name of the additional user and his password.

A FTP kliens beállítása

A FileZilla FTP kliens a legnépszerűbb FTP alkalmazások egyike. A program indítása után azonnal megadhatja az FTP csatlakozáshoz szükséges adatokat. Adja meg a következőket:

Kattintson a Gyorscsatlakozásra az FTP használatának megkezdéséhez.

Nem tudja hol lehet letölteni az FTP fiókjára vonatkozó fenti információkat? Használja az erre vonatkozó cikket a Súgóközpontban. Lásd a felhasználónév és a jelszó megkeresése az FTP hozzáféréshez részt: Hol található a felhasználónév és a jelszó az FTP hozzáféréshez?

Biztonságos tárhely webhelye számára

Olyan helyet készítettünk Önnek, ahol a weboldala és e-mail címe garantáltan jó helyen lesznek.


A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy