Hol található a felhasználónév és a jelszó az FTP hozzáféréshez?


Ha van egy szervere, fájlokat helyezhet el rajta FTP csatlakozást használva. Ehhez az FTP adatokhoz való hozzáférésre van szüksége. Az FTP-hez a következők használatával férhet hozzá:

 • WebFTP-t vagy egy olyan programot használva, amellyel FTP csatlakozást hozhat létre, amely elérhető a felhasználói felületen: or a program for servicing an FTP server available in the Control Panel,
 • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a fő fiókba való belépéssel felhasználónév és jelszó megadásával.
 • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a további felhasználó nevével és jelszavával történő belépéssel: FTP connections in the FTP client by logging in with the name of the additional user and his password.

Hol találom az FTP hozzáféréshez szükséges adatokat (felhasználónév, jelszó, host)?

 1. Lépjen be a ionos.hu felhasználói felületre: ionos.hu Control Panel. Lásd a Belépés a felhasználói felületre: Hogyan jelentkezhetek be a ionos.hu Ügyfélpanelbe?
 2. Lépjen a következő részre: WWW szolgáltatások, amely a képernyő bal oldalán található.
  Hol található a felhasználónév és a jelszó az FTP hozzáféréshez?
 3. Kattintson a szerver nevére, amelyen változtatásokat szeretne végrehajtani.
 4. A FTP Fiókok résznél információkat fog találni az FTP szerver címéről, annak hostjáról, ill a felhasználónévről/belépés az FTP hozzáféréshez. A fenti adatok a fő FTP felhasználó hozzáférési adatai.
  Hol található a felhasználónév és a jelszó az FTP hozzáféréshez?
 5. Ennél a pontnál nem fog információkat találni a jelszóról. A Web szerver résznél lépjen a Beállítások > Belépési jelszó hozzáférésre és adjon meg új szerverjelszót.
  Beállítások > Belépési jelszó
 6. Biztonsági okokból a jelszót csak új jelszó megadásával lehet visszaállítani, vagy megváltoztatni. Az itteni jelszó megváltoztatása nem változtatja meg a felhasználói felület jelszavához való hozzáférést. Csak az FTP-ét.
 7. Meghatalmazás. Belépés Adja meg a fiók megfelelő adminisztrátori felhasználónevét és jelszavát (ugyanazokat az adatokat, amelyeket a felhasználói felületre történő belépéskor használt). A Nowe hasło serwera/Új szerver jelszó mezőben adja meg az új jelszót az FTP szerverhez való hozzáféréshez. Mentse el a változtatásokat.
  Most már hozzáfér az FTP szerverhez a fő szerver fiókjának használatával.

A szerver konfigurációs ablakban az FTP fiókok részben a következőket hajthatja végre:

 • indítsa el a WebFTP-t és lépjen a fájlmenedzsmentre az FTP szerveren. Kattintson a következőre: Opcje > WebFTP. Lásd a részletes információkat a WebFTP hozzáférésről itt: Read more about WebFTP access.
 • további FTP hozzáféréssel rendelkező felhasználókat kezelhet ill. adhat hozzá. Kattintson a Utwórz oraz Wszystkie gombra. Lásd a részletes információkat az új FTP felhasználóról itt: Read more about new FTP user.

Biztonságos tárhely webhelye számára

Olyan helyet készítettünk Önnek, ahol a weboldala és e-mail címe garantáltan jó helyen lesznek.


A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy