Mire szolgál a Számla fül az ügyfélpanelében?


Az Ionos.hu Ügyfélpanel Számla füle felelős az Ön fiókjának kezeléséért, különös tekintettel a rendelésekre, számlákra, előfizetésekre és fizetésekre. Itt ellenőrizheti szolgáltatásai tevékenységét, fizetheti azokat, valamint ellenőrizheti a számlaelőzményeket, például a fizetéseket.

Az ionos.hu ügyfélpanel Számla szakasza több alszakaszra oszlik:

  • Megrendelések és számlák: a részben megtekintheti az összes folyamatban lévő, azaz ki nem fizetett rendelést, megtekintheti a számlán kiállított összes számlát és megtekintheti a rendelések előzményeit (fizetett és nem fizetett). A szolgáltatás regisztrációjának befejezése után, de fizetés nélkül visszatérhet a Megrendelések és számlák részhez a tranzakció véglegesítéséhez és a számla letöltéséhez.

  • Előfizetések: ebben a részben megtalálja az összes olyan előfizetést, amely az Ön ügyfélfiókjában volt és aktív. A kiválasztott előfizetésre kattintva ellenőrizheti annak regisztrációját és lejárati dátumát. Aktív szolgáltatások esetén ellenőrizheti a fizetési dátumot, és gyorsan generálhat szolgáltatás megújítást, vagy letilthatja azt, ha például azt szeretné, hogy az aktuális előfizetés lejártakor lejárjon.
  • Fizetési módok: a szolgáltatások fizetése során lehetőséged van választani, többek között ismétlődő kártyás fizetések. Ha úgy dönt, hogy fizet a kiválasztott szolgáltatásért, itt megjelennek az elmentett fizetési móddal kapcsolatos információk.
  • Fiók profilja: a Számlaprofil részben alapvető információkat talál a számlatulajdonosokról, a számlaazonosítóról és a számlaregisztráció során feltüntetett címről, és opcionálisan papíralapú levelezés küldésére is használható.

  • Eseménynapló: ez a rész felelős az egyéni fiókfelhasználók tevékenységéért, és rögzíti az összes végrehajtott változtatást. Mind az egyes szolgáltatások konfigurációjára, mind a fizetésekre és megrendelésekre vonatkozóan.

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy