Hogyan lehet kezelni a tárhelyszolgáltatásokat az Ügyfélpanelen?


Az ionos.hu ügyfélpanel egyszerű és gyors hozzáférést biztosít a fiók alatt regisztrált összes szolgáltatáshoz, beleértve a tárhelyszolgáltatásokat, a domaineket, az SSL-tanúsítványokat. Előfordulhat, hogy az egyes szolgáltatások kiválasztott funkciói nem láthatók azonnal, aktiválódnak, ha egy másik szolgáltatást rendelnek hozzájuk, vagy a Panel számos pontjáról működtethetők. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan könnyítheti meg munkáját a tárhelyszolgáltatással, ha megismeri annak alapvető funkcióit és a zar számára hasznos egyéb lehetőségek helyét.

A tárhelyszolgáltatás egy olyan önálló szolgáltatás, amely annyira önálló, hogy a regisztráció és a fizetés után azonnal elkezdhet létrehozni egy weboldalt, létrehozni FTP-fiókokat, hozzáadni egy e-mail mezőt vagy telepíteni egy CMS-t. Maga a tárhelyszolgáltatás egy működő webcímet használ, pl. server123456.ionos.hu, amely lehetővé teszi a tárhely használatát, de nem vonzó, ha webhelyet szeretne futtatni, vagy e-mail fiókot szeretne létrehozni alatta.

A tárhely elindítása után jó, ha hozzárendel egy internetes tartományt, valamint telepít egy SSL tanúsítványt. Nem szükséges a tárhely támogatása, de jelentősen befolyásolja a webhelyek, az e-mail és az FTP támogatás biztonságát.

Az alábbiakban megtalálja az Ügyfélpanel azon részeinek listáját, ahol kezelheti a tárhelyszolgáltatást. A tárhely konfigurálásának fő területe a WWW szolgáltatások szakasz. A fennmaradó mail, domain és fiók korlátozott mértékben felelős a tárhelyszolgáltatásokért, attól függően, hogy melyik területre vonatkoznak.

WWW szolgáltatások az Ügyfélpanelen

Kezdje el kezelni a tárhelyszolgáltatásokat a WWW szolgáltatások szakaszban. Itt megtalálja az összes aktív szolgáltatást, pl. Üzleti tárhely, WordPress tárhely. Amikor a Webszolgáltatások szakaszba lép, egyszerűen válassza ki, hogy melyik szolgáltatást szeretné konfigurálni, ha rákattint.

Az új nézetben az egyes funkciók moduljait találja, és további opciókkal részletes konfigurációjukhoz és működésükhöz juthat.
>Posta panel szekció

Az ügyfélpanelen megtalálja, többek között a Mail szakaszhoz való hozzáférést. A képernyő bal oldalán található főmenüben megtalálhatja a Postát. Ez a szakasz fontos az e-mail támogatásban, mert ebből létrehozhatja és kezelheti az összes létrehozott e-mail fiókot az összes tárhelyszolgáltatáson.

E-mail fiókokat az üzemeltetési szolgáltatás nézetéből (WWW szolgáltatások szakasz, kiszolgálóbeállítások nézet) vagy a Posta szakaszból hozhat létre (e-mail fiók létrehozásakor megadhatja, hogy melyik kiszolgálón szeretné létrehozni).

Domainok panel szekció

A Domainok szakaszban kezelheti az ügyfélfiókban regisztrált összes tartományt. Ugyanabból a helyről aldomaineket is létrehozhat, és szerkesztheti az összes webcím rekordjait. A Domainok olyan független szolgáltatás, amelyet a WWW szolgáltatások szakaszban rendelhet hozzá a kiszolgálóhoz. A Domainok szakaszban, miután a kiválasztott címre lépett, ellenőrizheti, hogy hol van hozzárendelve a tartomány, és gyorsan leválaszthatja a tartományt a tárhelyről.

Számla szakasz

A Számla szakasz elsősorban a szolgáltatásokkal kapcsolatos fizetések és számlázások kezeléséért felelős, beleértve a domaineket is. A Fiók részben könnyen láthatja a tárhely lejárati dátumát, a fizetési dátumot, az előfizetés fizetését, érvényességének meghosszabbítását vagy a számviteli dokumentumok megtekintését.

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy