Mire szolgál az ügyfélpanel Belépés szakasza?


Az ügyfélpanel Belépés szakasza lehetővé teszi a felhasználó kezelését és a Panel adminisztrációját. Rajtuk keresztül csak a panel elérését tudja biztosítani.

Új felhasználó hozzáadása az Ügyfélpanelhez két művelet végrehajtását teszi lehetővé, biztosítva neki a fiókadminisztrátor vagy annak felhasználójának jogait, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatások kezelését és konfigurálását. A második a megvásárolt licencszolgáltatásokhoz való hozzáférés engedélyezése, pl. Office 365 felhasználói licenc, A fiókbeállítások megfelelő jelölőnégyzeteinek bejelölésével mindkét szerepkört kombinálhatja.

A felhasználó létrehozása után bejelentkezhet a Személyes Vezérlőpultra. A hozzárendelt szerepkörtől függően információkat találnak a hozzárendelt licencről vagy az egyes szolgáltatásokhoz való hozzáférésről. A felhasználói szerepkör azonban nem teszi lehetővé, hogy csak a kiválasztott szolgáltatásokat kezelje. Ne feledje azonban, hogy a Fiókeseménynapló részben megtalálja az egyes felhasználók által a szolgáltatásokon végrehajtott beállítások összes módosításának előzményeit.

Minden egyes felhasználónak bármikor megváltoztathatja a jelszavát, belogólhat aző fiókjára vagy bemennyi a beállításaiba. Ha valamilyen okból korlátozni szeretné tevékenységét, egyszerűen letilthatja vagy teljesen törölheti a fiókot az Opció gomb megnyomásával

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy