Új felhasználó létrehozása a felhasználói felületen


További fiókokat is létrehozhat, amelyekkel a ionos.hu felhasználói felülethez férhet hozzá. Felhasználóként Ön többek között különböző engedélyeket adhat (mint felhasználó vagy mint adminisztrátor), és megadhatja, hogy az adott felhasználó milyen szolgáltatások kezeléséhez férhet hozzá.

Új felhasználó létrehozása a felhasználói felületen?

 1. Lépjen be a ionos.hu felhasználói felületre: ionos.hu Control Panel. Lásd a Belépés a felhasználói felületre: Hogyan jelentkezhetek be a ionos.hu Ügyfélpanelbe?
 2. Lépjen a következő részhez: Belépés, amely a képernyő bal oldalán található.
 3. Itt láthatja a fiókja felhasználóit. A felhasználói névre kattintva, szerkesztheti azt, megváltoztathatja a jelszót, a belépési adatokat, a kapcsolattartási adatokat és a hozzárendelt licencek számát és típusát: Új felhasználó hozzáadása.
 4. Egy űrlap jelenik meg a képernyőn, amelyben a létrehozandó felhasználói fiókra vonatkozó alapvető információkat kell megadni.
  • Név és vezetéknév – adja meg a létrehozandó felhasználó adatait.
  • Szerepkör – válassza ki, hogy milyen engedéllyel rendelkezzen az új felhasználó (felhasználói vagy adminisztrátori)
   • ha a “Felhasználói” engedélyt választja, akkor csak a felhasználóra vonatkozó alapvető információkat töltheti ki (lásd a fenti képen).
   • Ha az “Adminisztrátor” szerepkörét választja, további felhasználói adatokat is hozzáadhat, pl. levelezési címet, várost, országot, államot, irányítószámot és telefonszámot.
  • E-mail cím – adja meg a kapcsolattartási címet, amelyet kapcsolattartásra és a home.pl felhasználói felületre való belépéskor használ.
   Ha eltérő e-mail címet szeretne beállítani a Home.pl felasználói felületre belépő kapcsolattartó számára, válassza ki a: Użyj różnych adresów e-mail do logowania i otrzymywania powiadomień/Eltérő e-mail címek használata a belépéshez, és az értesítésekhez való hozzájutáshoz.
  • Kattintson a További felhasználó lehetőségre, ha egynél több felhasználót szeretne hozzáadni ugyanahhoz a folyamathoz
 5. A képernyő alján kiválaszthatja az opciót, hogy e-mailt küldjön az aktiváló linkkel a létrehozott felhasználó számára.
 6. Az új felhasználó létrehozása űrlap kitöltése után kattintson a Küldés vagy Befejezés lehetőségre a képernyő alján.
 7. A Küldés gombra való kattintás után egy az e-mail címet megerősítő üzenetet küld a rendszer az új felhasználó kapcsolattartási e-mail címére, amely lehetővé tetszi az Ön számára, hogy beállítsa a jelszavát a ionos.hu felhasználói felülethez való hozzáféréshez.

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy