SPAM-ek blokkolása Webmail beállításokkal


SPAM-ek blokkolása Webmail beállításokkal

 1. Menjen a: https://login.webmail.ionos.hu/ oldalra, és lépjen be az e-mail postafiókjába.
 2. Lépjen a profil menübe és válassza a Beállításokat.
 3. Lépjen a következő szakaszra: Antispam beállítások.
 4. A megjelenő képernyőn megváltoztathatja az antispam beállításokat a kiválasztott postafiókhoz:
  • Kívülről átirányított e-mailek fogadása – minden e-mail, amely az Ön ionos.hu e-mail címére érkezik a beérkezett üzenetek mappában jelenik meg – függetlenül attól, hogy az átirányítás milyen címről történt.
  • Az operátortól érkező műszaki információk és hírek blokkolása – lehetővé teszi a ionos.hu által az Ön e-mail címére küldött e-mailek küldését (pl.: hírek, promóciók, műszaki értesítések, frissítési információk).
  • Feladók fehérlistája – a listán szereplő feladókat a ionos.hu antispam szűrője nem ellenőrzi. Őket megbízható e-mailek feladójaként kezeli a rendszer. A fehérlistára magasabb prioritási szabályok vonatkoznak, mint a feketelistára.
  • Feladók feketelistája – az ezen a listán szereplő feladóktól érkező e-maileket a rendszer nem továbbítja a ionos.hu e-mail címére. A feketelistás szabályok által letiltott e-mail üzenetek nem kerülnek mentésre a felhasználói e-mail postafiókban. A feketelista által blokkolt e-mail feladója értesítést fog kapni (Mailer-Deamon), hogy az üzenet nem lett képzbesítve.
  • Spamet tartalmazó e-mailek blokkolása a feladó címe alapján – blokkolja az olyan címekről érkező e-maileket, amelyek spameket küldenek. A ionos.hu antispam szűrője olyan megoldásokat használ, amelyek már bizonyítottak a kéretlen levelezés elleni védelem során.
  • Spamet tartalmazó e-mailek blokkolása a téma vagy a tartalom alapján – analizálja az üzenet tárgya, tartalma alapján kifejezések szavak, spamekre jellemző karakterek előfordulását és leellenőrzi a feladó domainját. Ennek eredményeként egy spam specifikus lista jön létre, amelyek kiszállítását automatikusan kéretlenként kezeli a rendszer. Vegye figyelembe, hogy az e-mailek akkor kerülnek visszautasításra, ha több spamekre jellemző elemet tartalmaznak.

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy