Mi az az ionos.hu Posta (úgynevezett webmail)?


IONOS.hu Webmail

Az ionos.hu Posta egy olyan szoftver, amelyet az e-mail fiókok kiszolgálására és kezelésére használhatunk egy böngészőn keresztül. Olyan szolgáltatás, amely az e-mail mellett olyan megoldásokat is magában foglal, mint a naptár és címjegyzék támogatás. A webmail.ionos.hu webhelyre történő bejelentkezés csak az ionos.hu szerveren létrehozott fiók / postafiók e-mail címével lehetséges. A webmail.ionos.hu szolgáltatásba történő bejelentkezéshez írja be a e-mail fiók címét és a hozzá beállított jelszót.

Az ionos.hu Posta egy modern online e-mail kliens, azaz böngésző mail. A postaszolgáltatás szolgáltatás gyorsaságának és webböngészőn keresztüli elérésének köszönhetően univerzális postafiók kezelő eszköz, mely a világ bármely részéről, bármilyen eszközről elérhető, függetlenül az operációs rendszertől és a képernyő méretétől. A rendszer összes funkciójának fentartása rendkívül versenyképessé teszi a szolgáltatást más tipikus mobil vagy PC alkalmazásokhoz képest.

 • Ha ki szeretné használni a kibővített e-mail lehetőségeket, használja a Microsoft Exchange Lite, az Online vagy az Microsoft 365 ajánlatot, melyek különböző kényelmes csomagokban érhetők el.
Az ionos.hu Posta név a posta.ionos.hu szolgáltatásra utal, ahol a beérkezett üzenetek mappát anélkül használhatja, hogy további e-mail alkalmazásokat / klienseket kellene konfigurálnia.

Milyen előnyei vannak az e-mailnek?

Az e-mail a 21. század modern és általános kommunikációs módja. Lehetetlen elképzelni egy olyan modern céget, amely e-mail használata nélkül képes a növekedésre. A legfontosabb előnyök az ionos.hu e-mail szolgáltatásának a következők:
 • sebesség – az üzenet néhány másodperc alatt eléri a föld bármely pontját (ténylegesen),
 • alacsony fenntartási költség – egy üzenet faxon vagy levélben történő továbbításának költségeinél összehasonlíthatatlanul alacsonyabb az e-mail használata A költségek akár több tucatszor alacsonyabbak, mint a hagyományos kommunikációs formák esetében,
 • mellékletek – bármilyen fájlt csatolhat a levélhez (például Word-dokumentum, Excel-táblázat, kép vagy hang),
 • hozzáférhetőség – a technológiai fejlődés azt jelenti, hogy számtalan használhatja e-mailjét, például otthon, munkahelyen, iskolában, nyaralás közben. A mail.ionos.hu segítségével bármikor ellenőrizheti a beérkező levelek mappáját az internethez csatlakoztatott bármely számítógépről.
 • felhasználóbarát – az e-mailek kezelésére használt szoftver egyszerűen használható és széles körben elérhető. Az ingyenes e-mailről szinte már mindent leírtak.

A professzionális üzleti levelezésről azonban viszonylag keveset beszélnek, pedig a különbségek alapvetőek. Az ionos.hu e-mail használatával mindenek előtt a következőket kapja:

 • korlátlan üzenetméret (küldhet hatalmas mellékletet – amennyiben a mérete belefér az egész postafiók tárhelyébe),
 • modern IMAP protokoll, amely biztosítja a különböző eszközökön (munkahelyen, otthon, telefonon) fogadott levelek szinkronizálását,
 • nincsenek tolakodó hirdetések (e-mailjei „tiszták” és bármilyen hirdetéstől mentesek, pl. az üzenet tartalmához nincs csatolva hirdetési lábléc, ami jellemző az ingyenes e-mail fiókokkal küldött e-mailekre). megbízhatóságot biztosít, melyet elismernek üzleti partnerei,
 • fejlett anti-spam funkciók – a megosztott szűrőeszközök megvédik az e-maileket a nem kívánt üzenetek ezreitől, amelyek már nem érik el az e-mail postafiókját,
 • professzionális program az e-mail fiókok online kezelésére – szoftver e-mail fiókok kezelésére és kezelésére webböngészőn keresztül, amely más megoldásokat is magában foglal, beleértve e-mail, naptár és címjegyzék támogatás. Új e-mail alkalmazásunk megegyezik a világ vezetõivel az e-mail terén, és ugyanakkor meghatározza a legújabb trendeket.
 • garantált rendelkezésre állás – az Ön e-mail fiókja hatékonyan működik, és egész évben elérhető.

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy