Testreszabhatja a webmail ionos.hu megjelenését az Ön preferenciáinak megfelelően?


Az ionos.hu e-mail lehetővé teszi a megjelenés testreszabását. A kiegészítő konfigurációnak köszönhetően megváltoztathatja annak a képernyőnek a színét és elrendezését, amelyben a beérkező levelek és az egyéb levelezési elemek megjelennek.

A nézet megváltoztatásának köszönhetően könnyedén megtalálhatja az alkalmazás legfontosabb funkcióit, vagy akár bizonyos mértékben hozzá is igazíthatja a megjelenést a korábban használt e-mail alkalmazása megjelenéséhez.

Az egyes lapokon meg lehet változtatni az oldal elrendezését. Pl. “E-mail”, “Naptár”. Ezen felül engedélyezheti a “Magas kontraszt” funkciót, amely megkönnyíti a látássérültek számára az alkalmazás használatát.

  • A színvariáció megváltoztatása – A ionos.hu posta lehetőséget választási lehetőséget biztosít számos előre elkészített színvariáns közül, például a szokásos fekete, borostyán, ametiszt, rubelit, zafír, ónix és smaragd közül. A megfelelő színváltozat kiválasztása után jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra az ionos.hu oldalra.
  • Az oldal megjelenítésének megváltoztatása – az ionos.hu postába történő bejelentkezés után lépjen a kiválasztott fülre (pl. “Email”), majd a képernyő jobb felső sarkában keresse meg a “Nézet” gombot. A kiválasztott fültől függően (pl. “Posta”, “Naptár”, “Feladatok”) különféle oldal-elrendezések közül lehet választani, amelyek a gyűjtött tartalmat egyedi módon mutatják be.

E-mail lap – különböző nézetbeállítások

A nézet megváltoztatása az E-mail lapon lehetővé teszi az e-mailek listájának és azok tartalmának megjelenítési formájának megváltoztatását. Érdemes megjegyezni, hogy az e-maileket mindig ugyanabban a böngészőablakban nyitják meg. Ha egyszerre több e-mailt hoz létre, mindegyik külön lesz elérhető a navigációs sávon.

  • Függőleges / kompakt nézet
  • Vízszintes nézet
  • Lista nézet

Az e-mail nézet beállításai a webmailben

Beszélgetés

Ha e-maileket fogad és válaszol, beszélgetési módban megtekintheti a beérkező leveleket. Ez a nézet a témához kapcsolódó összes üzenetet csoportosítja. A beszélgetési módnak köszönhetően az e-maileket egyetlen beszélgetés formájában gyűjtik és jelenítik meg – folyamatosan megtekintheti, hogy mit írt, és mit kapott a kiválasztott címzetttől. Mindig visszatérhet az e-mail szabványos megjelenéséhez, és minden üzenetet külön olvashat.

A beszélgetés nézet elindításához:

  1. Kattintson a Rendezés opcióra, válassza ki a rendezési módot (pl. Dátum szerint), majd válassza a Beszélgetések lehetőséget.
  2. Amikor megjelenik a beszélgetés nézete, kattintson a beszélgetésre annak előnézetéhez.
  3. A beszélgetés kikapcsolásához ismételje meg a konfigurációt a Rendezés elemre kattintással és a Beszélgetés kiválasztásának megszüntetésével.

E-mail beszélgetés nézet

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy