Hogyan lehet aláírni egy üzenetet?


Saját aláírását beállíthatja az ionos.hu e-mail használatával, amely automatikusan hozzáadódik minden elküldött e-mailhez. Az aláírás beállítását követően az ionos.hu e-mailből elküldött minden e-mailnek lesz egy meghatározott aláírása, amelyet önnek nem kell minden alkalommal hozzáadnia.

Az ionos.hu e-mailben használhatja a WYSIWYG szerkesztőt, amely segít egy speciális aláírás létrehozásában. A WYSIWYG szerkesztők egyszerűen azok az eszközök, amelyek közzétételének eredménye megegyezik vagy nagyon hasonló a szerkesztő képernyőjén megjelenő képpel.

Hogyan adhat hozzá saját aláírást egy e-mailhez?

 1. Miután bejelentkezett az ionos.hu postába, lépjen a legördülő menüből a fiókbeállításokra, és válassza a Beállítások lehetőséget.
 2. A megjelenő képernyőn kattintson a Levelek > Aláírások menüpontra.
 3. Kattintson az Új aláírás hozzáadása gombra az új aláírás hozzáadásának megkezdéséhez. A megjelenő képernyőn meghatározhatja az új aláírás nevét, tartalmát és megjelenítési helyzetét.
  FONTOS! Aláírás hozzáadásakor használhat egy szövegszerkesztõt, amely segít az aláírás létrehozásában.
 4. A módosítások mentése után az új aláírása készen áll a használatra. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy melyik aláírást használja alapértelmezésként. Ezt úgy teheti meg, hogy miután kiválasztotta az aláírást rákattint a “Beállítás alapértelmezettként” gombra.
Az Enter gombbal lépjen az új bekezdésre. A Shift + Enter gombokkal hajthat végre úgynevezett soft enter műveletet vagy új sorra léphet. Ilyen módon szövegtörést is létrehozhat a sorok között. Használja a Ctrl + Shift + Space kombinációt ha két szót szeretne egy blokkba helyezni.

Töröltem az aláírást – hogyan állíthatom vissza az aláírást az üzenethez?

Az üzenethez tartozó aláírás eltávolítását számos tényező okozhatja, amelyek közül az egyik az e-mail fiók konfigurációjának megváltozása, például törlés, ugyanazon fiókok újbóli létrehozása vagy levél áthelyezése az e-mail fiókok között. Ha valamilyen okból elvesztette hozzáférését az aláírásához, azt javasoljuk:

 1. Miután bejelentkezett az ionos.hu postába, ugorjon az egyik üzenet előnézetére, amelyben az aláírás látható / használt, például az Elküldött objektumok mappában.
 2. Válassza ki az aláírást, majd másolja le (pl. Windows: válassza ki a szöveget a bal egérgombbal, majd kattintson a jobb gombbal > Másolás vagy CTRL + C a billentyűzeten.
 3. Lépjen a fiókbeállításokra a legördülő menüből, válassza a Beállítások > E-mail> Aláírások lehetőséget.
 4. Kattintson a jobb gombbal – Beillesztés vagy a CTRL + V a billentyűzeten (Windows)

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy