Hogyan állíthat be e-mail profilt?


Bevezetés

Az e-mail profil az alapértelmezett konfiguráció, amely azokat az információkat tartalmazza (a beállításokat) a feladó nevéről, e-mail címéről és aláírásáról, amelyeket az ionos.hu e-mail üzenetek küldésekor használ. A levélprofil az alapértelmezett beállításokat használja minden alkalommal, amikor új üzenetet hoz létre vagy új üzenettel válaszol a kapott levelekre. Bizonyos információkat ismételten megadhat, majd eldöntheti, hogy mely információk láthatók a címzett számára.

Példa: beállíthat különféle aláírásokat, és felváltva használhatja őket az üzenet küldésének szakaszában. Konfigurálhat több e-mail címet egy postafiókhoz (például álnevek hozzáadásával), majd eldöntheti, hogy melyik lesz látható a címzettnek, mint a feladó címe.

Miért nem tudok e-maileket küldeni az ionos.hu (RFC5322) e-mailből?

Ahogy a korábban leírtuk, hogy kiegészítsük a felhasználóval kapcsolatos további információkat, előfordulhat, hogy amikor első alkalommal küld e-mailt az ionos.hu Postáról, akkor nem kerül kézbesítésre, és a rendszer a következő tartalommal (RFC5322) küldi vissza a levélküldési rendszer visszajelzési információit:

550. 5.7.1 A levél nem felel meg az RFC5322 dokumentációnak

A fenti helyzetben az üzenet visszatérését a teljes felhasználói adatok, pontosan a küldő nevének hiánya, azaz a címzett beérkező leveleiben az e-mail cím mellett megjelenített adatok hiánya okozza.

Hol lehet szerkeszteni a kapcsolattartó adataimat (a feladó neve)?

 1. Lépjen a profilmenübe, majd válassza a A névjegyadataim elemet.
 2. Amikor megjelenik egy új ablak, írja be az e-mail mezőt használó felhasználó elérhetőségi adatait.
  FONTOS! Az e-mailek megfelelő küldéséhez az alábbi mezőket kell kitöltenie: Név és Vezetéknév (személyes adatok vagy cégnév beírása).
 3. A módosítások mentéséhez kattintson a Mentés gombra.
 4. Ha egy cégnevet vagy egyetlen szót, például nevet vagy más kifejezést (egyetlen) szeretne megadni, jelentkezzen be az e-mail postafiókjába, lépjen a Beállítások elemre, majd válassza a képernyő bal oldalán a Fiókok elemet.
 5. Az elsődleges fiók, e-mail szerkesztése.
 6. Töltse ki az adatokat: Név és vezetéknév.
 7. Mentse el a változtatásokat. A megadott beállítás felülírja a Saját névjegyekben megadott adatokat (külön a vezeték- és keresztnév mezőket).

Hol kezelhetem az alapértelmezett e-mail címet és az aláírási beállításokat?

 1. Nyissa meg a fiók profilmenüjét, majd válassza a Beállítások lehetőséget.
 2. Amikor megjelenik a képernyő, akkor a bal oldalon válassza a Levelezés > E-mail létrehozása fület, majd keresse meg az Alapértelmezett feladó címe mezőt. Válassza ki azt az alapértelmezett feladó címet, ahonnan az e-mailek küldésre kerülnek. A rendelkezésre álló címek száma a fiók típusától, annak konfigurációjától és a létrehozott álnevektől függően változhat.
 3. A bal oldali ablakban kattintson az Aláírások fülre. Új aláírás létrehozásához kattintson az Új aláírás hozzáadása elemre. Hogyan lehet aláírni egy üzenetet?

A módosítások mentése után, amikor új e-mailt készít a mail.ionos.hu szolgáltatásból, mindig a küldő alapértelmezett címét választja ki, és az alapértelmezett aláírást adja hozzá az üzenethez. Az új e-mail létrehozási ablakban megváltoztathatja a feladó címét és aláírását, ha további aláírásokat és feladó címeket hozott létre.

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy