Mire szolgál a Posta szekció az ügyfélpanelében?


Az Ügyfélpanel Posta része a regisztrált tárhelyszolgáltatásokon belül létrehozott e-mail fiókok kezeléséért felelős. Innen hozzáadhatja, törölheti és szerkesztheti az összes e-mail fiókját. Ha a Levelek szakaszban hozzáad egy e-mail fiókot, megadhatja, hogy melyik tárhelyhez rendelt internetes tartományt szeretné használni, vagy melyik levelezőkiszolgálón szeretne létrehozni.

Az ionos.hu Ügyfélpaneljén, a Posta részben információkat talál a fiókjában létrehozott összes e-mail dobozról. Az e-mail címek listája nemcsak a fiók nevéről, címéről, hanem a kiszolgálóról is tartalmaz információkat, amelyen létrehozták. Gyorsan szerkesztheti fiókbeállításait, beleértve a levélszemét elleni védelem beállítását is.

A Posta szakasz megjelenik az ügyfélpanelen, amikor regisztrál és fizet egy e-mail alapú szolgáltatásért, például a Business Hosting vagy a WordPress SSD Hosting szolgáltatásért. Ha saját domainjén szeretne e-mail fiókokat létrehozni, akkor hozzá kell rendelnie egy domainszolgáltató szolgáltatáshoz. Több tárhelyszolgáltatást és több domaint és aldomaint is hozzárendelhet hozzájuk. Ennek köszönhetően a Mail szakasz használatával az összes fiókját egy helyről kezelheti.

Posta – alapvető információk

A Posta részben megtalálja az e-mail fiókok kezeléséért felelős alapvető funkciókat:

 • Hozzáad: klikkeljen erre a gombra ha ]j fi=kat szeretne l;trehozni,
 • Töröl: Klikkeljen erre ha egy vagy több e-mail fiókat szeretne törölni.

Alapértelmezés szerint az alábbi gomb is jelen van :

 • exportAll: lehetővé teszi a fiók exportálását és fájlba mentését,
 • exportSelected: A kiválasztott e-mail fiókok exportálása és fájlba mentése

Minden itt létrehozott e-mail fiók hozzáférhet a névvel, a foglaltsággal, a fiók típusával, az aktív FTPhozzáféréssel és az állapottal kapcsolatos alapvető információkhoz (amelyek megváltoznak, ha a tárhely ki van kapcsolva, vagy a tartomány ki van kapcsolva).

E-mail fiók opciók

A Beállítások gombbal további fiókbeállításokat érhet el:

 • E-mail fiók szerkesztése: rákattinthat az e-mail fiók nevére, vagy az Opciók segítségével módosíthatja a fiók beállításait. Módosítsa a nevet, jelszót, fiókkapacitást vagy FTP-kiszolgáló hozzáférési beállításait.
 • Antispam: itt szerkesztheti egyetlen e-mail fiók biztonságát.
 • Alias lista: Az álnevek a létrehozott e-mail fiók további címei. Létrehozhat belőlük végtelen számút.
 • Levelezőszerverek: itt talál információkat az adott e-mail fiókhoz tartozó IMAP / POP3 / SMTP levelezőszerverről.
 • Tekintse meg az e-mail címek listáját: az Opciók menü ezen részében találja a kiválasztott postafiók összes e-mail címének összefoglalóját, beleértve a fő címet és a létrehozott álneveket vagy a lehetséges változatokat, pl. ha van fiók minden domainben

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy