Hogyan befolyásolhatja webhelye SSL-je a Google pozícióját?

Az elmúlt napokban nagyon érdekes információk jelentek meg a Google Webmesterek webhelyén az SSL használatának a Google keresési pozíciójára gyakorolt hatásáról. Most titkosított HTTPS-kapcsolaton keresztül kapcsolódunk az összes Google-szolgáltatáshoz. A Google nagy hangsúlyt fektet az adatbiztonságra, ezért az ilyen típusú tevékenységek nem meglepő.

Kiderült, hogy az internetes óriás az adatok biztonságát nemcsak webhelyein szeretné. A Google I/O konferencián néhány hónappal ezelőtt a Google bejelentette új „HTTPS mindenhol” projektjét. Amint a webmesteri blogjukban közlik, egyértelmű, egyre növekvő érdeklődést mutatnak az SSL-t használó biztonságos, titkosított kapcsolatok iránt. A Google jelenleg az új oldalak láthatóságát befolyásoló új paraméterek bevezetését teszteli. Mint várhatóan az egyik paraméter az SSL jelenléte az oldalon.

Jelenleg ezek a mechanizmusok a keresések kevesebb, mint 1% -át érintik, de inkább idő kérdése, hogy a változás a Google keresőmotorjában szereplő összes kérdésre vonatkozzon. A webhely arra akarja ösztönözni a webhelytulajdonosokat, hogy telepítsék az SSL-t.

Érdemes felkészülni a bejelentett változásokra, és gondolkodni kell az SSL webhelyének megvásárlásán. A ionos.hu-nél a különféle típusú biztonsági tanúsítványok teljes választéka elérhető – választhat a homeSSL, RapidSSL, True BusinessID, EV tanúsítványok közül.

 

  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy