Miért kellene egy vállalatnak tárhelyet használnia?

Ha nincs webhelye, elveszítheti jelenlegi helyzetét a versenyben. Az internetes felhasználók olyan megoldásokat keresnek, amelyek a leggyorsabban teljesítik elvárásaikat. És az ajánlat legjobb bemutatásának módja a saját webhelyén keresztül történő prezentáció. A modern technológiáknak köszönhetően nem kell ismernie a programozási nyelveket. Körülbelül tucat percen belül elindít egy webhelyet, amely alapvető információkat tartalmaz a vállalkozásáról. És ez csak egy része annak a lehetőségnek, amelyet a tárhely garantál. Az alkalmazásról a ionos.hu termékmenedzserével Paweł Skarżyński úrral tárgyaltunk.

ionos.hu: Miért olyan fontos a tárhelyszolgáltatás a saját vállalkozásunk működtetésében?

Paweł Skarżyński: A vásárlási döntés idején egyre több ügyfelet befolyásol egy adott termék/szolgáltatás elérhetősége az interneten, a vélemények olvasása és az árak ellenőrzése. Az internet témája és az, amit benne megtalálhatunk, mindig ezen az úton jelenik meg. Ezért minden vállalatnak biztosítania kell ajánlatát ebben a közegben, és a legegyszerűbb és leggyorsabb megtérülést jelent a tárhelybe történő befektetés. Ez egy szolgáltatás, amely nélkülözhetetlen eszköz a mai munkához. Minden fiatal vállalkozó vállalkozását azzal indítja, hogy megtalálja helyét az interneten. A ionos.hu már több mint 18 éve dolgozik a kis- és középvállalkozások fejlesztésén. Modern üzleti megoldásokat kínálunk, amelyek támogatják az érett vállalkozás működését.

ionos.hu: A tárhely csak egy webhely tárolása?

P.S.: A tárhely egy átfogó eszköz, bár sok felhasználó ezt elsősorban olyan helynek tekinti, amelyen saját weboldalt helyezhetünk el. A ionos.hu otthoni szolgáltatásainak nagyon fontos eleme az e-mail, amely naptárral és feladatokkal van ellátva feladatai megszervezéséhez. Azt akarjuk, hogy a lengyel vállalkozó hozzáférhessen a modern alkalmazásokhoz, amelyeket Németországból vagy Nagy-Britanniából származó vállalkozók használnak. Ezeknek az alkalmazásoknak köszönhetően képes lesz jobban dolgozni és többet keresni. Ezen túlmenően olyan technológiákkal is foglalkozunk, amelyek vezetik a weboldalakat. Az ügyfélhelyeket kiszolgáló berendezéseket és szervereket folyamatosan korszerűsítik.

ionos.hu: Milyen tárhely-csomag a kezdő felhasználók számára a legjobb?

P.S.: Jelenleg nagyon sok függ az általunk üzemeltetett vállalkozás méretétől – szükségem van 1 postafiókra vagy 3-4-re? Mennyi helyre van szükségem az adataimhoz (WWW, e-mail)? Szüksége van-e webhelye további funkcióira, azaz a MySQL adatbázisra? Természetesen a napi 24 órás műszaki támogatás részeként sok felhasználónak segítünk a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában. Folyamatosan elemezzük ügyfeleink kérdéseit, és válaszolunk ügyfeleink igényeire. Ezért két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy frissítjük a tárhely-ajánlatot, amelyet ezeknek a szolgáltatásoknak a paramétereinek emelése kísért. Néhány hónappal ezelőtt elindítottuk a WordPress Hosting SSD csomagot is, amely kiváló megoldás a nagy olvasói bázissal rendelkező bloggerek számára és a növekvő nézettséget rögzítő szolgáltatások számára. Ez volt az első alkalom, hogy jóval a premier előtt adtuk meg a szolgáltatást ügyfeleinknek a teszteléshez. Ennek köszönhetően megtanultuk, hogy a termék lesz a legjobb ilyen típusú megoldás a piacon.

ionos.hu: Miért válasszon egy lengyel vállalkozó a ionos.hu tárhelyet?

P.S.: Figyelemmel kísérjük versenytársaink tevékenységét, de nem felejtsük el a termékkel kapcsolatos saját ötletet. Feltételezzük, hogy a technológiáinkat használó vállalkozásnak csak az üzleti tevékenység megkezdésére kell összpontosítania. A mi oldalunkon viszont a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására, fejlesztésére és új üzleti támogatási funkciókra koncentrálunk. Ezért koncentrálunk olyan szabadalmaztatott megoldásokra, amelyek növelik a webhelyek és az e-mailek biztonságát. Sok modern online fenyegetés megkerüli a ionos.hu platformot. A biztonság olyan téma, amelyre külön figyelmet fordítunk. Az ügyfelek mindig számíthatnak adatok biztonsági másolatára, valamint széles körű technikai támogatásra, ideértve a népszerű weboldalkezelő alkalmazások konfigurálását is. Éjjel-nappal készen állunk rá.

ionos.hu: A ionos.hu csak kisvállalkozások számára nyújt táhely szolgáltatásokat?

P.S.: Tárhely csomagjaink nagyon rugalmasak és minden méretű vállalkozásnak megfelelőek. Az Business Cloud Basic és az Business Cloud Starter szolgáltatásokat alapvető műveletekhez és projektekhez terveztük, de a Business Cloud Server és az Unlimited megoldások a legigényesebb ügyfeleknek – azoknak, akik akár tucatnyi webhelyet üzemeltetnek a tárhelyen. Érdekes kíváncsiság az, ahogyan az ügyfelek fokozatosan kihasználják ennek a szolgáltatásnak a lehetőségeit. Kezdetben ez általában egy webhely és 1-2 postafiók. Néhány hónap múlva kiderül, hogy ugyanaz a vállalkozó további oldalakat indított a tárhelyen, és 4-5 e-mail címet használ. Ez bizonyítja a lengyel vállalatok hatalmas potenciálját. A vállalkozók professzionalizmusukat a ionos.hu webhlyen vásárolt eszközök alapján építik fel.

  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy