Hogyan ellenőrízhető, hogy mikorra fizették ki a szolgáltatást?


Az ionos.hu ügyfélpanelen egyszerűen ellenőrizheti szolgáltatásai érvényességét. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni elérhetőségei helyességét, különösen e-mail címét és mobiltelefonszámát. Ezeknek a kommunikációs eszközöknek köszönhetően könnyen tájékoztathatjuk Önt szolgáltatásai előfizetési időszakának lejártáról.

Amint megkapta az e-mailt, egyszerűen folytassa a fizetést a megfelelő linkre kattintva. Ha be van jelentkezve az Ügyfélpanelbe, egyszerűen ellenőrizheti az egyes szolgáltatások érvényességét, és az új Ügyfélpanelen az előfizetési időszak alatt bármikor fizetést generálhat.

Szolgáltatás konfigurációs nézet

  1. Logoljon be az ionos.hu ügyfélpanelébe.
  2. Bejelentkezés után a képernyő bal oldalán lépjen a kiválasztott szolgáltatás részéhez (pl. WWW szerkesztő, WWW szolgáltatások, Domainok).
  3. A szolgáltatások listája megjelenik a képernyőn. Lépjen a kiválasztott szolgáltatás részleteihez.
  4. A kiválasztott szolgáltatással kapcsolatos információk megjelenítése után ellenőrizheti a szolgáltatással kapcsolatos részletes információkat, például a lejárati dátumot vagy a lejárati dátumot.

Számla > Előfizetések

  1. Logolj be az ionos.hu ügyfélpanelébe
  2. Miután bejelentkezett a home.pl ügyfélpanelre, lépjen a menürészre: Fiókelőfizetések. Itt talál információkat a jelenleg birtokolt szolgáltatásokról, beleértve azok tevékenységét és lejárati idejét.
  3. Kattintson a kívánt szolgáltatásra a kiválasztott szolgáltatás részleteinek megtekintéséhez. A megjelenő képernyőn további műveleteket hajthat végre, például kifizetheti a szolgáltatást a következő előfizetési időszakra.

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy