Akciók az Ügyfélpanelében?


Az ionos.hu ügyfélpanel részeként elérhető a Promóciók fül, ahol a termékek között a bestsellereket találhatja meg. Olyan termékeket is találhat, amelyeket az Ön vállalkozásának típusához szabtak.

Milyen műveleteket hajthatok végre az ionos.hu ügyfélpanelen?

Az ionos.hu ügyfélpanel úgy lett kialakítva, hogy a lehetőségekhez mérten megkönnyítse a szolgáltatások kezelését és azok megvásárlását. A ionos.hu ügyfélpanel lehetővé teszi az összes szolgáltatás egy helyen történő kezelését, például a konfiguráció módosítását, a fizetéseket vagy a számlák letöltését.

Merre találom a Promociók fülét az ügyfélpanelen?

Az első rész, amelyet az ionos.hu ügyfélpanelre való sikeres bejelentkezés után látni fog, az Asztal. Az ionos.hu ügyfélpanelen elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb információk, például fizetési információk megjelenítésére szolgál. Az Asztal egy olyan hely, ahol a „parancsikonok” információkat jelenítenek meg a ionos.hu Ügyfélpanelen végrehajtott legfontosabb műveletekről (azaz a szolgáltatásaival kapcsolatos legfontosabb értesítésekről). Szintén az Asztal lapon talál egy parancsikont a Promóciók lapra.

Mit talál a Promoció fülében?

Adott tevékenységtípushoz vagy szolgáltatási kategóriához szabott akciókat talál. Az egyes szolgáltatástípusok között a bestsellerek is megkülönböztethetők. Az Önt érdeklő szolgáltatásra kattintva azonnal átirányítjuk a rendelés leadására és a fizetésre.

A WordPress számára létrehozott tárhely

Van már WordPress webhelye? Mi is szeretjük ezt a rendszert. Ezért hoztunk létre olyan tárhelyet, mely megfelel a WordPress felhasználók számára.


  • Hasznos volt a cikk?
  • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy