Hogyan telepítse fel az SSL tanúsítványát a ionos.hu-en keresztül igényelt hostingra?


Az SSL tanúsítvány megrendelése és kifizetése után aktiválni kell az SSL tanúsítványt a ionos.hu-en található Ügyfélpanelben (e folyamat során kiválaszthatja azt a domaint, amelyet a megvásárolt SSL tanúsítvány által le szeretne védetni.) Az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítése után kiadásra kerül az igényelt SSL tanúsítvány, amelyet feltelepíthet/elindíthat a szerverén.

Az SSL-tanúsítvány aktiválása:

Az SSL tanúsítvány megrendelésének jóváhagyása az e-mail megnyitásával, és a benne lévő linkre történő kattintással jön létre. A rendelés megerősítése után elkezdheti az SSL tanúsítvány feltelepítését a kiválasztott, ionos.hu-en keresztül igényelt szerverre (hostingra.)
Ha telepíteni szeretnél egy Rapid SSL (Digicert SSL) típusú SSL tanúsítványt a ionos.ro tárhelyen és ezt a tanúsítványt a ionos.ro webhelyen vásároltad meg, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan telepítse fel az SSL tanúsítványát a ionos.hu-en keresztül igényelt szerverre (hostingra)?

 1. A ionos.hu Ügyfélpanelba történő bejelentkezést követően válassza ki a Weblapszolgáltatások opciót.
 2. Kattintson a kiválasztott szolgáltatás nevére, amelyre fel kívánja telepíteni az SSL tanúsítványt (lehet ez hosting, üzlet, stb.).
 3. A képernyőn részletes információ jelenik meg a kiválasztott szolgáltatásról. Keresse meg a WWW Szerver opciót és a bal alsó sarokban kattintson a következőre: Beállítások > SSL Tanúsítványok.
 4. A képernyőn megjelennek azok az SSL tanúsítványok, amelyeket fel lehet telepíteni a kiválasztott szerverre. A telepítés elkezdéséhez kattintson a kiválasztott SSL tanúsítvány mellett található Feltelepítés gombra. Amennyiben vannak a szerveren más, korábban feltelepített tanúsítványok is, azok láthatóak lesznek a képernyőn.

  Ahhoz, hogy az SSL tanúsítványt fel tudja telepíteni, annak arra a domainre kell kiállítva lennie, amely hozzá van rendelve a kiválasztott szerverhez. Ellenkező esetben az SSL tanúsítvány nem lesz látható az alább elhelyezkedő felületen.
 5. A képernyőn felugrik egy ablak, amelyre kattintva meg kell erősíteni a beleegyezést az SSL tanúsítvány feltelepítésébe. Az SSL tanúsítvány feltelepítéséhez kattintson az OK gombra.
 6. Miután rákattintott az OK gombra, az SSL tanúsítvány feltelepítésre kerül a kiválasztott szerverre. Ekkor átirányításra kerül a szerveren elérhető, összes tanúsítványt kilistázó felületre. A már feltelepített SSL tanúsítványok zölddel vannak jelölve.
 7. Az első SSL tanúsítvány feltelepítése után feltelepíthet egy másik SSL tanúsítványt is ugyanarra szerverre, de más domainhez. E célból kattintson a következő SSL tanúsítvány mellett található Feltelepítés gombra, és járjon el ismét a fentebb leírtak szerint (semelyik, jelenleg a szerverre feltelepített SSL tanúsítvány nem kerül felülírásra.)

Biztosítsa a webhelyet SSL tanúsítvánnyal

Védje az űrlap- és tranzakciós adatokat a kis zöld lakattal a cím mellet.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy