Hogyan rendeljen SSL tanúsítványt a ionos.hu-en keresztül?


Ionos.hu által kiadott SSL tanúsítványt a weboldalunkon keresztül rendelhet. Amennyiben a ionos.hu által kiadott SSL tanúsítványt kíván vásárolni, kövesse az alábbi utasításokat.

 

Az SSL-tanúsítvány aktiválása:

Hogyan rendeljen a ionos.hu által kiadott SSL tanúsítványt weboldalon keresztül?

Új, a ionos.hu által kiadott  SSL tanúsítvány regisztrálásához menjen fel a weboldalunkra: https://ionos.hu/ssl.
 1. Menjen az alábbi a címre: https://ionos.hu/ssl, és a képernyőn megjelenik a ionos.hu oldalán megvásárolható SSL tanúsítványokkínálata.
 2. A képernyőn megjelennek a megvásárolható SSL tanúsítvány Kattintson a Kiválaszt gombra, amely a kiválasztott szolgáltatáscsomag alatt található.

  A ionos.hu kínálatában elérhetőek továbbá a Wildcard típusú tanúsítványok is. A Wildcard típusú tanúsítványok a domainjéhez tartozó bármilyen mennyiségű aldomaint segítenek megvédeni. A Wildcard típusú SSL tanúsítvány megrendeléséhez válassza ki a kívánt csomagot a Kiválaszt gomb felett.
 3. A kiválasztott SSL tanúsítvány belekerül a kosarába. Folytathatja a vásárlást (pl. a kosarába tehet egy domaint,) vagy a Megtekintem a kosaram tartalmát gomb segítségével befejezheti a rendelést.
 4. A kosár tartalmát ellenőrizve (amelyet a weboldalunk jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva tud megnyitni,) megjelenik a képernyőn a rendelés előzetes összegzése. A folytatáshoz kattintson a jobb oldalon látható Megrendelés gombra.
  Ha rendelkezik kedvezményre jogosító kuponnal, kattintson a Rendelkezik kuponkóddal? gombra (a képernyő jobb oldalán), és írja be a kuponkód számát. Kuponkódra ügyfeleink különböző marketingcsatornákon keresztül tehetnek szert.
 5. A képernyőn megjelenik egy azonosító lap. Írja be oda az e-mail címét – rendszerünk leellenőrzi, hogy az ügyfél korábban már bekerült-e az adatbázisunkba. Amennyiben új az e-mail cím, átirányításra kerül, hogy új ionos.hu fiókot regisztrálhasson.
  • Amennyiben már korábban regisztrált e-mail címet adott meg, megkérjük, hogy adja meg a regisztrált fiókhoz tartozó jelszót.
  • Amennyiben még nem regisztrált e-mail címet adott meg, átirányításra kerül, hogy új fiókot regisztrálhasson.
 6. Az ügyfélazonosítást (a meglévő fiókba való bejelentkezést, vagy az új fiók regisztrálását) követően megjelenik a képernyőn a rendelés végleges összegzése. Ellenőrizze le a megjelent információkat, majd válassza ki a fizetési módot, jelölje be az összes beleegyezést és szabályzatot, majd kattintson a Rendelés és fizetés gombra.
 7. Válasszon fizetési módot: fizetés hitelkártyával.
  A megrendelt szolgáltatások még nem aktívak. A megrendelt SSL tanúsítványok a beérkezett összeg elkönyvelése, és az SSL tanúsítvány aktiválása után válnak aktívvá.
 8. A rendelés leadása után a képernyő alsó részén két gomb jelenik meg:
  • Adminisztrációs panel – Ahhoz, hogy meg tudja nyitni a cp.ionos.hu címen található, ionos.hu Ügyfélpanelt.
  • Tudásbázis – Ahhoz, hogy meg tudja nyitni a szolgáltatásainkról szóló dokumentációt tartalmazó oldalt.

Mi a teendőm az SSL tanúsítvány megrendelése és kifizetése után?

Az SSL tanúsítvány megrendelése és kifizetése után aktiválni kell az SSL tanúsítványt a ionos.hu-en található Ügyfélpanelben (e folyamat során kiválaszthatja azt a domaint, amelyet a megvásárolt SSL tanúsítvány által le szeretne védetni.) Az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítése után kiadásra kerül az igényelt SSL tanúsítvány, amelyet feltelepíthet/elindíthat a szerverén.

Biztosítsa a webhelyet SSL tanúsítvánnyal

Védje az űrlap- és tranzakciós adatokat a kis zöld lakattal a cím mellet.


Védje a számítógépet, a Mac-ot és a mobil eszközöket

Az ESET biztonsági csomag már több millió embert véd a világon. Biztosítson akár 3 számítógépet és 3 okostelefonokat egy licensszel.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy