Hogyan erősítse meg a ionos.hu-en keresztül igényelt SSL tanúsítvány megrendelését?


Az SSL tanúsítvány megrendelése és kifizetése után aktiválni kell az SSL tanúsítványt a ionos.hu-en található Ügyfélpanelben (e folyamat során kiválaszthatja azt a domaint, amelyet a megvásárolt SSL tanúsítvány által le szeretne védetni.) Az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítése után kiadásra kerül az igényelt SSL tanúsítvány, amelyet feltelepíthet/elindíthat a szerverén.

Az SSL-tanúsítvány aktiválása:

Hogyan erősítse meg a ionos.hu-en keresztül igényelt SSL tanúsítvány megrendelését?

 1. Rendelje meg az SSL tanúsítványt a weboldalunkon keresztül: https://ionos.hu/ssl
 2. Az SSL tanúsítvány megrendelése után fizesse ki a megrendelést.
 3. A rendelés kifizetése után aktiválja a kifizetett SSL tanúsítványt. E folyamat során kiválaszthatja azt a domaint, amelyet le szeretne védetni a megvásárolt SSL tanúsítvány által
 4. Az SSL tanúsítvány aktiválása után kap egy e-mailt, amely tartalmazza az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítésére szolgáló linket. Az e-mail a tanúsítvány megrendelésénél megadott e-mail címre kerül kiküldésre (a domainhez hozzárendelt e-mail címre, amelyhez az SSL tanúsítvány kiadásra került.)
  A ionos.hu Ügyfélpanel SSL Tanúsítványok menüpontjában leellenőrizheti a rendelés megerősítése céljából megadott e-mail címet. Amennyiben a megadott e-mail címet az SSL tanúsítvány megrendelése után hozta létre, szintén ezen a felületen kérheti a megerősítő üzenet újbóli elküldését.
  FONTOS! A rendelés megerősítését szolgáló e-mail cím kizárólag a következő SSL tanúsítványok esetében tekinthető meg a ionos.hu Ügyfélpanelben: ionosSSL, és SSL Wildcard (az utóbbinál csak a DV, OV és EV tanúsítványok esetében.) RapidSSL típusú tanúsítványok esetében a rendelés megerősítéséhez kiválasztott e-mail cím kizárólag a rendelés leadásának pillanatában látható.
 5. Nyissa meg az e-mailt és kattintson a benne lévő linkre.
 6. Az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítésére szolgáló link megnyitása után átirányításra kerül arra a webfelületre, ahol megerősítheti az e-mail címét. Ennek megerősítéséhez kattints a Megerősítés gombra.
 7. Miután rákattintott a Megerősítés gombra, a képernyőn látható lesz a művelet jóváhagyása.
 8. A művelet elvégzése után várja meg a domain számára igényelt SSL tanúsítvány kiállítását. A ionos.hu Ügyfélpanel igénybevételével letöltheti és/vagy feltelepítheti az SSL tanúsítványt a hostingjára (szerverére.)

Biztosítsa a webhelyet SSL tanúsítvánnyal

Védje az űrlap- és tranzakciós adatokat a kis zöld lakattal a cím mellet.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy