A kifizetett SSL tanúsítvány aktiválása az Ügyfélpanelben


Az SSL tanúsítvány megrendelése és kifizetése után aktiválni kell az SSL tanúsítványt a ionos.hu-en található Ügyfélpanelben (e folyamat során kiválaszthatja azt a domaint, amelyet a megvásárolt SSL tanúsítvány által le szeretne védetni.) Az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítése után kiadásra kerül az igényelt SSL tanúsítvány, amelyet feltelepíthet/elindíthat a szerverén.

 

Az SSL-tanúsítvány aktiválása:

A kifizetett SSL tanúsítvány aktiválása a ionos.hu Ügyfélpanelben

 1. Jelentkezzen be a ionos.hu Ügyfélpanelbe.
 2. Kattintson az SSL tanúsítványok tartalomra, amely a képernyő bal oldalán található.
 3. A képernyőn megjelenik az összes SSL tanúsítvány listája. Kattintson arra az SSL tanúsítványra, amelyet aktiválni kíván (a Domain név oszlop üres, viszont a Várakozás az aktiválásra státusz a Tanúsítvány érvényességi ideje oszlopban látható.)
 4. Kattintson az Aktiválás gombra.
 5. Ezután a képernyőn elkezdheti az SSL tanúsítvány konfigurálását – vagyis azt a lépést, amely során megadhatja a domain nevét, amelyhez hozzá lesz rendelve az SSL tanúsítvány. Töltse ki a formanyomtatványt és kattintson a Tovább gombra.

  A Domain mezőbe írja be a domain címét, amelyet le szeretne védetni az SSL tanúsítvány segítségével.

  Amennyiben nem kívánja levédetni a www előtaggal rendelkező domain nevét – jelölje ki a következő jelölőnégyzetet: Adjon hozzá egy www előtaggal rendelkező változatot.
  • A CSR mezőben válassza ki a kívánt opciót:
  • Amennyiben a ionos.hu-es hostingra (szerverre) szeretné feltelepíteni az SSL tanúsítványt, válassza ki az Automatikus generálás opciót.
  • Válassza ki a Van sajátom opciót, amennyiben az SSL tanúsítványt külső (ionos.hu-en kívüli) szerverre kívánja feltelepíteni.
  • Az RSA titkosítási kulcs hossza mezőben válassza ki a 2048-at, vagy a 4096-ot (alapértelmezettként a 2048 van bejelölve.)
  • Az Ország mezőben válassza ki azt az országot, amelyben az a cég található, amelynek adataival az SSL tanúsítvány kiállításra került.
 6. Ezt követően a képernyőn megjelenik a rendelés összegzése. Ellenőrizze le az adatok helyességét: a domain nevét, és adja meg az e-mail címet, amelyre az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítéséhez szükséges link kiküldésre kerülhet. Az e-mail címet, amelyre a rendelést megerősítő linket tartalmazó üzenet kiküldésre kerül nem változtathatja meg.
  Amennyiben nincsen a megadottal megegyező e-mail címe, hozza létre azt a saját szerverén az SSL tanúsítvány megrendelésének megerősítése érdekében.
 7. Amennyiben a rendelés összegzésében minden információ helyes, kattintson a Tanúsítvány megrendelése gombra,
 8. A képernyőn megjelennek az SSL tanúsítványról, és a rendelés megerősítésének megkezdett folyamatáról szóló információk (mely e-mail címre került kiküldésre a megerősítő linket tartalmazó üzenet.) Az aktivált SSL tanúsítványról szóló információk megtekintéséhez kattintson az OK gombra.
 9. Az OK gomb megnyomása után a képernyőn az imént aktivált SSL tanúsítványról szóló információk lesznek láthatóak. Nyissa meg az e-mailt, és kattintson a benne szereplő rendelést megerősítő linkre.

Biztosítsa a webhelyet SSL tanúsítvánnyal

Védje az űrlap- és tranzakciós adatokat a kis zöld lakattal a cím mellet.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy