Külső domain hozzárendelésecaz ionos.hu szerveréhezEgy domain delegálása külső operátortól a home.pl címre lehetővé teszi a domain csatlakoztatását és konfigurálását a home.pl szerverhez (hosting), valamint például webhely indításához vagy email fiókok létrehozásához a domain címében. nincs regisztrálva otthon.pl (egy másik szolgáltató fizeti).

Hogyan rendeljünk külső (más szolgáltatónál fizetett) tartományt egy ionos.hu szerveréhez?

Kezdje el a domain hozzárendelését egy szerverhez az ionos.hu tárhelyen a kiválasztott tartomány delegálásától az ionos.hu DNS-kiszolgálókhoz. Ha teljes mértékben szeretné kezelni domainjét az ionos.hu tárhelyen (például módosítani a rekordjait), akkor ezt a domaint a domain delegálása helyett át kell vinnie az ionos.hu tárhelyre.

Ha a tartományt már delegálták az ionos.hu DNS-kiszolgálókhoz, és azóta legalább 30 óra telt el, megkezdheti a domain hozzárendelését.

 1. Jelentkezzen be az ionos.hu ügyfélpanelen az adminisztrációs szolgáltatáshoz vagy a szerver azonosítójával.
 2. Lépjen a Szolgáltatások szakaszba, kattintson a kiszolgáló nevére, majd kattintson a Szolgáltatás konfigurációja gombra.
 3. Klikkeljen: Domain hozzárendelés gombot.
 4. Klikkelés után az alábbi képernyő jelenik meg
 5. A Domain mezőbe írja be a kiválasztott tárhelyhez (szerverhez) hozzárendelendő domain nevét, és szükség esetén töltse ki a további űrlapmezőket (opcionális):
  • Nincs átirányítás – ennek az opciónak a kiválasztásakor a domain annak a szervernek a gyökérkönyvtárába (/public_html) fog vezetni, amelyhez hozzá lesz rendelve,
  • Átirányítás engedélyezése egy alkönyvtárba helyek szétválasztásával – válassza ezt a lehetőséget, ha a tartományt egy kiválasztott könyvtárba szeretné irányítani helyek elválasztásával. Olvasson többet arról, hogy mi a webhelyek szétválasztása.
  • Alkönyvtárba történő átirányítás engedélyezése helyek szétválasztása nélkül – válassza ezt a lehetőséget, ha a tartományt egy kiválasztott könyvtárba szeretné irányítani a webhelyek szétválasztása nélkül. Olvasson többet arról, hogy mi a webhelyek szétválasztása.
  • Forgalom átirányítása a tartományban – írja be azt a könyvtárat, ahová a tartományt irányítani kívánja, a korábban kiválasztott módon, például ha a webhely a következő könyvtárban található: könyvtárnév, akkor ebbe a mezőbe írja be: /könyvtárnév.
  • Levéltovábbítás (e-mail cím) – ebbe a mezőbe írja be azt az e-mail címet, amelyre a domain címre küldött összes e-mailt irányítani kell. Hagyja üresen ezt a mezőt, ha a domain az e-mail fiókok konfigurálására lesz használva az ionos.hu szerveren,
  • Az összes elkapása funkció letiltása – adja meg, hogy engedélyezi-e/letiltja-e az összes fogás funkciót a tartományban.
 6. Kattintson a Mentés gombra a kiválasztott tartomány hozzárendeléséhez

Internetes domain alacsony áron

Regisztrálja már ma saját címét az interneten. Még ha az Ön álmai domainjét már le is foglalták, az intelligens keresőmotorunk segítségével további lehetőségeket talál.


Biztonságos tárhely webhelye számára

Olyan helyet készítettünk Önnek, ahol a weboldala és e-mail címe garantáltan jó helyen lesznek.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy