Új FTP felhasználó létrehozása


Hogyan lehet csatlakozni az FTP-hez?

Ha van szervere, fájlokat helyezhet el rajta FTP csatlakozást használva. Ehhez az FTP adatokhoz való hozzáférésre van szüksége.

Az FTP-hez a következők használatával férhet hozzá:

 • WebFTP-t vagy egy olyan programot használva, amellyel FTP csatlakozást hozhat létre, amely elérhető a felhasználói felületen: or a program for servicing an FTP server available in the Control Panel.
 • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a fő fiókba való belépéssel felhasználónév és jelszó megadásával: FTP connections in the FTP client by logging in with the main account name and password.
 • FTP csatlakozásokkal az FTP kliensben a további felhasználó nevével és jelszavával történő belépéssel.

További FTP szerver felhasználó létrehozása lehetővé teszi az Ön számára, hogy hatékonyabban ellenőrizhesse a szolgáltatás forrásait. Korlátozhatja a felhasználó hozzáférését a teljes FTP szerverhez, a kiválasztott mappához vagy a biztonsági mentés mappához. Ennek a konfigurációnak köszönhetően az FTP felhasználó nem férhet hozzá érzékeny adatokhoz. Ez az Ön szereverének biztonságos konfigurációját biztosítja.

Új FTP felhasználó létrehozása

 1. Lépjen be a ionos.hu felhasználói felületre itt: ionos.hu Control Panel. Lásd a Belépés a felhasználói felületre: Hogyan jelentkezhetek be a ionos.hu Ügyfélpanelbe?
 2. Lépjen a következő részre: WWW szolgáltatások, amely a képernyő bal oldalán található.
 3. Kattintson a szerver nevére, amelyen változtatásokat szeretne végrehajtani.
 4. A FTP fiókok részben többek között szerver és host címeket fog találni, amelyek szükségesek az FTP csatlakozás konfiguárálásához a programban. Használja a Létrehoz gombot új felhasználó hozzáadásához.
 5. Töltse ki az új FTP fiókra vonatkozó űrlapot:

  • Belépés – adja meg a felhasználónevet amelyet az FTP-hez való csatlakozáskor fog használni.
  • Domain – domaint választhat az FTP fiókhoz. Úgy válasszon domaint, hogy a belépéskor így nézzen ki: felhasználó_név@domain.com. Hagyja ki a következő opciót: Wszystkie domeny/Minden domain, így a belépés így néz ki: felhasználó_név
  • Jelszó – adja meg az FTP fiókhoz való hozzáféréshez szükséges jelszót, amelyet a hozzáférés során fog használni.
 6. Majd a következő résznél: FTP engedélyek, meghatározhatja a létrehozandó FTP fiókhoz való hozzáférés mértékét:

  • A WWW szerver teljes tartalma – Az FTP-fiók elérheti a kiszolgálón közzétett összes erőforráshoz (fájlhoz) való hozzáférés funkcionalitását. Ilyen módon a weboldalt működtető cég képes lesz módosítani a fájlokat anélkül, hogy ismernie kellene a ionos.hu felhasználói felület jelszavát. Ez a konfiguráció lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az FTP-kiszolgáló teljes tartalmához. A szerverhez csatlakoztatott felhasználó látni fogja a gyökérkönyvtár tartalmát, és az összes alkönyvtárat, amelyek a szerveren vannak.
  • Kiválasztott könyvtár – jelölje be, ha szeretne hozzáférést adni az FTP szerverhez, de csak a kiválasztott könyvtárhoz és alkönyvtáraihoz. A mellette lévő szövegmezőben a „Kiválasztott katalógus” lehetőség kiválasztása után írja be annak a könyvtárnak a nevét, amelyhez az FTP-fiók hozzá fog férni, például: /webhely
  • Biztonsági mentés másolata – ha azt a lehetőséget választotta, hogy a weboldal teljes tartalmához hozzáférjenek, ezt az opciót is engedélyezheti, hogy hozzáférést adjon az FTP szerveren lévő biztonsági mentéshez. Ez a hozzájárulás azt jelenti, hogy az FTP fiók hozzá fog férni a biztonsági másolat-könyvtárhoz és a szervernaplókat tartalmazó /logs könyvtárhoz.
 7. Miután minden szükséges mezőt kitöltött, kattintson a: Küldés gombra a képernyő alján, hogy új FTP fiókot hozzon létre a kiválasztott szerveren.

Biztonságos tárhely webhelye számára

Olyan helyet készítettünk Önnek, ahol a weboldala és e-mail címe garantáltan jó helyen lesznek.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy