Levelezőlista létrehozása


Levelezőlista

A levelezőlisták lehetővé teszik az Ön számára, hogy max. 200 kontaktot egyetlen listában tároljon, amelyet aztán egyetlen e-mail címen ér el. E-mailek létrehozásakor és a listában szereplő címekre történő küldésekor a címzettek teljes csoportját elérheti, anélkül hogy minden egyes e-mail címet egyesével meg kellene adni. A levelezőlista nem ugyanaz, mint a címzettek csoportja, vagyis az e-mail címtárban létrehozott csoport, pl. Webmail használata esetén.

A levelezőlistáról további információkat itt találhat: Mi a levelezőlista?

Levelezőlista létrehozása

 1. Lépjen be a ionos.hu felhasználói felületre: ionos.hu Customer Panel. Lásd a Belépés a felhasználói felületre: Hogyan jelentkezhetek be a ionos.hu Ügyfélpanelbe?
 2. Lépjen a következő részre: WWW szolgáltatások, amely a képernyő bal oldalán található.
 3. Kattintson a szerver nevére.
 4. A képernyő alján keresse meg a Levelezőlisták  modult és kattintson a  Létrehoz gombra új lista hozzáadásához.
 5. Töltse ki az űrlapot új levelezőlista létrehozásához a szerveren a ionos.hu oldalon:
  • Levelezőlista neve – adja meg a levelezőlista nevét, amelyet létre akar hozni. Ez a név a levelezőlista címének része lesz, pl. a “management” név a következő címet fogja létrehozni: management@my-domain.hu
  • Domain – itt tudja meghatározni, hogy melyik domainhez legyen hozzárendelve a levelezőlista. Ha a következő opciót választja: Minden domain, a szerveren lévő minden hozzárendelt domain címére létrejön egy új levelezőlista. Ha kiválaszt egy levelezőlista domaint, a létrehozott levelezőlista csak a kiválasztott domain címein lesz elérhető.
   Példa: A “szerver123456” két domainnal rendelkezik: “yourdomain.com” és “yourdomain2.hu”. Ha létrehoz egy “management” nevű új levelezőlistát és kiválasztja  a “Minden domain” opciót, akkor az új levelezési lista minden a szerveren hozzárendelt domain címén elérhető lesz, vagyis a: “management@yourdomain.com” és “management@yourdomain2.hu“ címeken.
  • A levelezőlista címzettjei – itt azon felhasználók e-mail címeit adja meg, akik  számára a levelezőlistára küldött üzeneteket el szeretné küldeni (maximum 200 e-mail cím).
  • A levelezőlista feladói – itt azon felhasználók e-mail címeit adja meg, akik jogosultak lesznek e-mail üzenetek küldésére a levelezőlista címzettjei számára (maximum 200 e-mail cím).
   FONTOS! A “Feladók listája” mezőben e-mail címeket vagy domain címeket adhat meg a következő formátum szerint “*@yourdomain.com” amely lehetővé teszi, hogy üzeneteket küldjön a levelezőlistára. Ha a “Feladók listája” mező üres, akkor minden e-mail cím jogosulttá válik arra, hogy üzeneteket küldjön a levelezőlistára.
  • Levelezőlista beszúrás – itt beszúrást adhat meg (max. 31 karakter), amely minden a levelezőlistára küldött e-mail tárgyának kezdetén fog megjelenni.
   Például: Ha a következő kifejezést adja meg: “számlázás”, minden egyes e-mail kezdetén a következő beszúrás fog megjelenni, pl. “[számlázás]. Példa egy az e-mail tárgyában a listára küldött e-mailre”. Vegye figyelembe, hogy a beszúrás a “[” és “]” zárójelek között jelenik majd meg.
  • A levelezőlistára küldött válaszok – ellenőrizze ezt az opciót, ha szeretné az e-mailre kapott válaszokat a levelezőlistán belül megkapni   (minden tag látni fogja a választ). Ha ez az opció nincs kiválasztva, az e-mailre küldött válasz az üzenet feladójának lesz elküldve (azaz annak a személynek az e-mail címére, aki a levelezőlistára küldött üzenet szerzője).
  • Levelezőlista státusza – azt határozza meg, hogy a levelezőlista aktív legyen -e.
 6. Kattintson a Küldés gombra. Az új levelezőlista azonnal létrejön.

E-mail

Válasszon egy megbízható e-mailt naptárral, feladatkezeléssel és spam nélkül.


 • Hasznos volt a cikk?
 • IGEN   NEM
Keresés
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Gyakori kérdések
Szolgáltatás regisztrációja
Ügyfélpanel
Települések
Domainek
Hosting
Automatikus telepítő
Adatbázis
FTP
E-mail
SSL tanúsítvány
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Biztonság
Tudásbázis
WordPress
vagy